Večer
|
nedelja, 15. januar 2017 ob 00:00 |
Gospodinje iz petdesetih in šestdesetih let se še dobro spomnijo obdobja, ko je za vrhunec zdrave prehrane veljala uporaba belega olja in obrokov...
|
|
Delo
|
petek, 6. januar 2017 ob 15:00 |
Grosuplje - Odpadki so tako problem kot tudi velika priložnost, saj ob pravilnem ravnanju predstavljajo pomembne surovine. Mladi poročevalci s Podružnične šole Šmarje - Sap, ki sodelujemo...
|
|
Slovenske novice
|
četrtek, 29. december 2016 ob 12:30 |
Veganske jedi iz čisto običajnih sestavin lahko postanejo čisto posebne in slavnostne.
|
|
Krizno ogledalo
|
sreda, 21. december 2016 ob 08:43 |
Mirnski Dani, ki je v prvem devetmesečju prodala za nekaj več kot 11,17 milijona evrov svojih pijač in s tem primerljivi lanski izid presegla za...
|
|
Svet kapitala
|
četrtek, 8. december 2016 ob 06:47 |
Spremembe pri prehodu v krožno gospodarstvo nastajajo v lokalnem okolju, ki se tega loti glede na razpoložljive vire,...
|
|
Primorske novice
|
četrtek, 24. november 2016 ob 06:00 |
Ste vedeli, da je drobižnico mogoče izdelati iz odpadne tetrapak embalaže za sok, jogurt ali mleko? S takšnimi vprašanji izolske osnovnošolce te dni preseneča oblikovalka Metka Šori na...
|
|
Dnevnik
|
petek, 4. november 2016 ob 00:05 |
Te dni na trgovske police prihajajo prvi tetrapaki mleka, označeni z znakom izbrana kakovost – Slovenija. Tudi mesarji napovedujejo skorajšnji...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>
|